Szezonok

Statisztika
REAC
Lisztes Krisztián 31'
Végeredmény 1-2 FC Fehérvár
Milan Pavlicic 51' Sitku Illés 70'
Összefoglaló
{Győzelemmel mutatkozott be Varga István a Fehérvár kispadján, a Vidi a REAC otthonából hozta el mindhárom pontot egy 2-1-es győzelemmel. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, Kapcsos első félidőben történt kiállítása után azonban nem tudták megtartani azt.
A REAC otthonában mutatkozott be a Vidi kispadján a hét közben Disztl László helyére kinevezett Varga István. Az első percekben úgy tűnt, játékosai szeretnék győzelemmel megörvendeztetni az új mestert, a két szélső hátvéd tudatos felfutásainak köszönhetően letáboroztak a hazaiak kapuja előtt. Aztán Erős Károly tekintélyteremtő belépői után fokozatosan kijött a szorításból Aczél Zoltán együttese, és kiegyenlítetté tette a csatát. Bő fél óra után pedig egy szenzációs egyéni villanásból a vezetést is megszerezte. Lisztes két csellel háromfelé küldte el a védőket, majd 17 méterről, a bal összekötő helyéről a kapu bal oldalába bombázott (1-0).
Tíz perccel később azonban nagy bajba kerültek a palotaiak, egy utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért Kapcsos azonnal piros lapot kapott, így tíz főre olvadt a REAC. Hamar gólra váltotta létszámfölényét a Fehérvár, az 52. percben Sitku remek átadása után Pavlicsics került helyzetbe a jobb oldalon, a kapust is kicselezte, majd az üres kapuba helyezett (1-1). A folytatásban a vendégek fokozatosa próbálták realizálni létszámfölényüket, az erőfeszítések a játékrész közepén eredményre is vezettek. Dvéri látta meg nagyszerűen a középen helyezkedő Sitkut, aki befordult, majd Szántai mellett a jobb sarokba lőtt (1-2).
Az utolsó negyed óra elején eleredt az eső, és feltámadt a REAC, egy percen belül a csereként beállt Nagy Tamás és Kiss Tamás is egyenlíthetett volna. Nem jártak sikerrel, így a REAC zsinórban harmadik mérkőzésén is pont nélkül maradt, míg Varga István győzelemmel mutatkozott be a piros-kékek kispadján. Az összecsapás krónikájához hozzátartozik, hogy a látogatók kapitányét, Koller Ákost második sárga lapja után a lefújás előtt kiállította a játékvezető.
}

Több információd vagy emléked van? Küldd el nekünk az [email protected] címre!